TAX Economistes i Advocats | Internacionalització
A l'utilitzar aquest lloc accepta l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat.

Internacionalització

Anàlisi i implantació en els mercats exteriors

Ara una de les necessitats més importants de tota empresa és vendre i una de les opcions és buscar mercats fora del nostre país. Per aquest motiu, TAX li ofereix el servei d’internacionalització: una manera d’analitzar els mercats exteriors en els que pot implantar el seu producte o servei amb les màximes garanties. Li oferim un servei complet d'assessorament i gestió que contempla totes les fases i pasos de la internacioanlització de la seva empresa.

1. Informació sobre els Mercats Internacionals
Prèviament a la presa de decisions podrà disposar d’una anàlisi de l’entorn i del marc sectorial per als seus productes o serveis, mitjançant els nostres estudis de mercat, notes informatives sectorials i estudis de preus. Aquesta informació li permetrà conèixer les barreres i la normativa que trobarà en el mercat que desitja obrir, així com a la seva competència, nivells de preus, canals de distribució i informació clau.

2. Plans d’Internacionalització per a empreses
Sortir a l’exterior a vendre els seus productes o a implantar-se en un mercat és una decisió estratègica i de gran encaix per a les empreses. Li ajudarem a reflexionar sobre la conveniència d’abordar-lo, seleccionar els destins, preparar-se per a penetrar els mercats seleccionats i posar en marxa les accions necessàries en destí.

3. Prospecció i obertura de nous mercats per als seus productes i serveis
Disseny i prospecció de plans individualitzats per a l’obertura de nous mercats a l’exterior: prospecció comercial, segmentació i identificació dels potencials clients, disseny del pla comercial d’entrada, assistència en la negociació amb els distribuidors seleccionats, recolzament continuat en l’execució del pla comercial.

4. Desenvolupament de xarxes de comercialització exterior
Busquem i seleccionem els importadors, majoristes o agents adequats per a la comercialització del seu producte. Adicionalment presentem els seus productes i serveis als importadors seleccionats i preparem un informe sobre ells, assistint-lo en les negociacions i acords comercials.

5. Implantacions comercials o industrials en mercats internacionals
Assessorament en l’adquisició d’empreses en els mercats internacionals contemplant les fases de negociació amb propietaris, proveïdors i clients, així com anàlisi dels actius a comprar (due diligence). En noves implantacions, el recolzarem per a gestionar projectes industrials o comercials des de l’estudi de viabilitat, recerca de terrenys, instal•lacions, anàlisi de riscos, proveïdors, llicències i permisos.

6. Recolzament a les seves gestions comercials en destí
Organització d’agendes de reunions amb potencials clients en els mercats seleccionats, així com assistència en el seguiment comercial de clients i negociacions. En cas que ho requereixi, podran contactar amb les oficines de Mercats Exteriors amb base per a iniciar activitats en el mercat de la seva elecció.

Formulari de contacte  • Vol rebre el nostre butlleí informatiu?
  •   Accepto les condicions de la   Legal
  •  Accepto les condicions de la  Politica de privacitat
Tel: 902 365 500 · Email: central@tax.es