TAX Economistes i Advocats | Corredoria d'assegurances
A l'utilitzar aquest lloc accepta l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat.

Corredoria d'assegurances

TAX ofereix cobertura personalitzada i ajustada a les necessitats de cada client

A TAX Economistes i Advocats som conscients que cada empresa té unes necessitats úniques i que cada risc té unes característiques pròpies i que cal tenir molt en compte a l’hora d’oferir la pòlissa d’assegurança més adequada. És per tots aquests motius que analitzem i gestionem cada cas de manera particular per oferir el servei més oportú.

Estudiem els riscos que poden afectar al seu negoci i els capitals més adients per a cobrir-los.
Planifiquem la millor cobertura asseguradora per protegir el seu patrimoni contra els sinistres que el poden fer minvar.
Seleccionem entre les companyies del mercat la pòlissa que ens ofereix la millor relació entre cobertures i primes per al seu cas.
Efectuem  el seguiment dels possibles sinistres, perseguint la indemnització justa i satisfactòria pels danys soferts.

Les millors pòlisses per a la seva empresa

A través de la seva corredoria d’assegurances, TAX dóna un assessorament personalitzat, oferint una selecció de les millors pòlisses per a la seva empresa.

Des de les garanties més bàsiques que poden afectar directament als seus béns, les que cobreixen els danys causats a tercers dels quals sigui responsable en el desenvolupament de la seva activitat, fins les més complexes i tècniques. Finalment, també les que cobreixen danys personals a treballadors i directius. 

Tel: 902 365 500 · Email: central@tax.es