Portal de client | TAX Economistes i Advocats
A l'utilitzar aquest lloc accepta l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat.

Portal del client

A TAX Assessors i gestors posem a la seva disposició el portal de client TAX: la biblioteca on-line dels seus documents laborals i fiscals.

Accessibilitat. Vostè tindrà accés a la seva documentació els 365 a l’any, les 24 hores al dia a través d’Internet. Consulti les nòmines, impostos... quan vulgui i des d’on vulgui.

Comunicació. Ara vostè pot comunicar al seu assessor les altes, baixes i modificacions de contracte utilitzant el seu portal de client d’una manera ràpida, senzilla i àgil.

Seguretat. El web de TAX és un entorn segur, que compleix tots els paràmetres de seguretat, a diferència del correu electrònic o el fax. A TAX sabem que treballem amb dades confidencials de la seva empresa i, per tant, volem que tota la documentació que generem li arribi per un mitjà segur com ho és el portal de client.

Organització. En el portal de client vostè té ordenada la seva documentació per carpetes (laboral, fiscal, documentació inicial...) que especifiquen el nom del document que hi pot trobar. D’aquesta manera, aconseguirà una bona organització dels documents de la seva empresa.

L’accés al portal de client  serà a través de www.tax.es amb el mateix usuari i contrasenya que té ara.

Com accedir?

Entri a  www.tax.es i introdueixi el seu usuari i contrasenya (el mateix usuari i contrasenya que té actualment per accedir al seu portal) a la part superior dreta de la pantalla.

Tel: 902 365 500 · Email: central@tax.es